Anadolu Üniversitesi Dijital Ders Platformu

Anadolu Üniversitesi Dijital Ders Platformunun (DDP) ücretsiz ve herkes tarafından erişilebilir biçimde kamuya açıldığı bilgisi yer almaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgi aşağıda sunulmuştur.

Açıköğretim Sistemimizin 40 yıllık birikimini tüm Türkiye ile paylaşma kararı aldık. Böylece Dijital Ders Platformunu (DDP) ücretsiz ve herkes tarafından erişilebilir biçimde kamuya açtık. Özellikle üniversite öğrencileri ve öğretim elemanlarının bu kaynakları ders ve araştırmalarında yaygın biçimde kullanacağını düşünüyoruz. Öğretim elemanlarınız ve öğrencileriniz zamandan ve mekândan bağımsız olarak her yerde ve her zaman bu kaynaklara erişebilir, bunları indirebilir ve kaynak göstermek suretiyle kullanabilir. Bugün itibarıyla aşağıdaki link üzerinden Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminin 1.046 ders kitabı, 12.289 ders sunusu, 2.987 video, 7.823 ünite özeti ve 6.614 sesli özeti en güncel haliyle tamamen ücretsiz erişilebilir durumdadır: