canlı destek

AB Projesi Kapsamında Lisans Mezunlarına İstihdam Fırsatı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü'nün AB Projesi Kapsamında Lisans Mezunlarına İstihdam Fırsatına ilişkin ilgi yazı aşağıda iletilmiştir.

Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi tarafından yürütülen TREESP1.3FoW/P-03/386 numaralı ve Empowerment of Disadvantaged Young Adults Through Data Analytics (E-DATA) başlıklı proje kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Fen Fakültesi (İstatistik ve Matematik Bölümleri) lisans mezunu 23-29 yaş arasında olan gençlerin veri analitiği ile yoluyla istihdam edilebilirliği amaçlanmaktadır.

Projeye en az %50’si kadın olmak üzere 80 katılımcı dahil edilecek ve katılımcılara 512 Saati teorik uzaktan eğitim, 240 saat yüz yüze ve iş yeri uygulamalı eğitim verilecektir.

Eğitimleri başarı ile tamamlayan katılımcılara Veri Analisti Sertifikası verilecek olup sertifika sınavında ve saha çalışmasında en başarılı 10 katılımcı Almanya'da düzenlenecek 1 haftalık teknik ziyaret gezisine katılma hakkı kazanacaktır.

Projeye başvurmak isteyen mezunlar detaylı bilgilere edataproject.ikcu.edu.tr adresinden ulaşabilir ayrıca soruları için proje asistanı Zeynep Özel ile 0 545 347 13 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.  Öğrencilerimize duyurulur.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ